FR NL EN 

News

hotel-vielsalm.com
Aux Massotais
baraque de fraiture
6690 vielsalm
080/41 85 60


Voor de paardenliefhebbers

                                                                                          Als paardrijden uw passie is, bent U bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de voorzieningen en de ervaring om U een onvergetelijk weekend of midweekje te kunnen bezorgen. Ook als U alleen maar nieuwsgierig bent en wellicht al vaker eens op een paard had willen stappen, maar het er niet van kwam, kunnen wij U daarbij van dienst zijn. Wat zijn de mogelijkheden?

Eerste kennismaking met de paardensport: gedurende een half tot een heel uur brengen wij U in onze piste de eerste beginselen van de rijkunst bij. Opstappen, zit, balans, sturen, stap en draf. Onze paarden zijn het gewend en blijven aangelijnd aan de longe, totdat U voelt dat U het zelf wilt proberen.

 

Buitenritten                                                                                                                                                                                        

Voor ruiters met voldoende ervaring organiseren wij buitenritten. Hiervoor dient U uw eigen paard mee te brengen. Indien U met eigen paarden vertrekt kunt U bij ons een gids inhuren.  Naar keuze kunt U een rit maken van 2 of 3 uur, of kiezen voor een dagrit. Verder bieden wij tweedaagse arrangementen, voor gasten van ons hotel of onze camping, waarbij er in ieder geval een dagrit en een rit van twee uur is opgenomen. De precieze indeling kunt U natuurlijk in overleg met ons, zelf samenstellen.

Sinds 2004 verwelkomen wij jaarlijks manege "De Paardenhoeve" uit Bergen op Zoom (nl). Samen met hen hebben we de afgelopen jaren aardig ervaring op kunnen doen en paadjes kunnen vinden. Er waren jaren met mooi weer, er waren jaren met minder weer. Aan de gezelligheid heeft dat nooit af gedaan. Ook niet aan de prachtige ritten, waar iedereen telkens van onder de indruk was.

                                                                                                                                                                                                                            

           

                    Pensiontarieven voor paarden

 paard op weide  €   7,00
 paard op paddock (incl. hooi en voer)  €   12,50
 paard in stal (incl. hooi en voer)  €   17,50
 n.b. verblijf paard altijd op eigen risico!