FR NL EN 

News

hotel-vielsalm.com
Aux Massotais
baraque de fraiture
6690 vielsalm
080/41 85 60


In 2001 is ons hotel ingrijpend verbouwd en aangepast aan de moderne eisen voor comfort en veiligheid. Sindsdien beschikken we over 8 kamers, allen voorzien van badkamer met toillet, telefoon en televisie. Bij het verlenen van de vergunning werden ons drie sterren toebedeeld door de dienst Toerisme van het Waalse ministerie.

 

           

 (kamer achterzijde)                                   (badkamer achterzijde)                 (kamer voorzijde)

De kamers zijn  gesitueerd op de eerste verdieping, bereikbaar via een lange rechte trap. Aan de straatzijde (voorkant) zijn er vier kamers, drie met douche en één met ligbad. Aan de campingzijde (achterkant) zijn er vier kamers, waarvan er twee d.m.v. een tussendeur met elkaar in verbinding staan. Deze twee tezamen kunnen als "familiekamer" gehuurd worden. Ze beschikken allebei over een badkamer met toillet en douche. De overige twee kamers hebben een ligbad. Ook op de kamers heeft U bereik van ons draadloos netwerk. 

 

Op zo'n 700 meter van ons hotel, ligt ons vakantiehuis "l'ecole buissonniere". Voor groepen van 5 - 8 personen, een prachtig alternatief. Het huis beschikt over drie slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed, een met een twee- en een éénpersoonsbed, een badkamer met douche en bad, een aparte douche op de overloop op de eerste verdieping en twee toiletten. Bovendien staan de salon en de keuken ook nog tot uw beschikking. Het huis wordt verhuurd voor minimaal twee nachten. Een huisdier is toegestaan. Bij aankomst dient U een borg te voldoen, die wanneer alles normaal verloopt,  bij vertrek wordt terugbetaald. Wij vragen dat U minimaal eenentwintig jaar bent, als U ons huis wilt huren.