FR NL EN 

News

hotel-vielsalm.com
Aux Massotais
baraque de fraiture
6690 vielsalm
080/41 85 60


 

 

                     Gedurende de eerste drie maanden van 2001 is ons hotel - restaurant gesloten geweest ten behoeve van een ingrijpende renovatie. Als resultaat hiervan beschikken wij thans over acht kamers, die volledig voldoen aan de eisen van deze tijd.

Alle kamers hebben een badkamer met douche of bad, toilet en wastafel. Ze zijn voorzien van een t.v. met aansluiting op het plaatselijke kabelnet en indien gewenst kunt U rechtstreeks over een buitenlijn voor de telefoon beschikken. In verband met het voorbij komende verkeer zijn de kamers aan de achterzijde iets rustiger dan die aan de voorzijde. U kunt uw voorkeur hiervoor bij een eventuele reservering kenbaar maken. De kamers 1 & 2 staan d.m.v. een afsluitbare deur met elkaar in verbinding en kunnen tegen een speciaal tarief als "familiekamer" gecombineerd worden gehuurd.

Wanneer U verlangt naar een persoonlijke behandeling in een gemoedelijke sfeer, bent U bij ons zeker aan het goede adres. De kleine omvang van ons hotel schept een huiselijke sfeer, waar mensen gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Zeker in de koudere perioden van het jaar als de openhaard brandt, zult U zich in een andere periode wanen en krijgen de vele verhalen over heksen en kabouters opeens een andere lading.

Is er op de weekdagen meestal wel een kamer over voor de komende en gaande man, in de weekends en tijdens de perioden met sneeuw verdient het zeker aanbeveling van tevoren te reserveren.