FR NL EN 

News

hotel-vielsalm.com
Aux Massotais
baraque de fraiture
6690 vielsalm
080/41 85 60


 
 

                                                       

 
Welkom op website van hotel - camping "Aux Massotais".
 
Ons hotel is gelegen aan de snelweg Luik - Luxemburg (E-25) en te bereiken via afslag 50 (Baraque de Fraiture). Daarmee is het gelegen in één van de mooiste gebieden in de Belgische Ardennen, precies midden tussen La Roche, Houffalize en Vielsalm. Een ideale uitvalsbasis voor wie de indrukwekkende natuur van deze streek wil gaan verkennen. Wandelend bijvoorbeeld, maar ook per mountainbike, te paard of in een kano behoort tot de mogelijkheden. Bovendien vindt men in de Ardennen nog vele kleine, spannende wegen, die mooie tourtochten per auto of motor mogelijk maken. Daar komt nog bij dat de Baraque de Fraiture bekend is vanwege de ski- en langlaufmogelijk-heden in de winter.
 
Voor uw verblijf kunnen wij U een van onze acht kamers van harte aanbevelen. Bent U met tent of caravan kunt U een plaats krijgen voor één of meerdere nachten op onze camping, waar U ook een stacaravan kunt huren. Bent U alleen maar even in de buurt, dan bent U natuurlijk ook van harte welkom in ons restaurant.
Sinds september 2008 beschikken wij ook over een prachtig huis wat wij graag verhuren aan groepen tot 8 personen.
 
 
Ongeacht of U nu gekomen bent om lekker actief aan de slag te gaan, of om een heerlijk uit te rusten, wij kunnen u een aantal tips aan de hand doen en U eventueel behulpzaam zijn met het organiseren van activiteiten om uw verblijf tot een succes te maken! Bent U na een uitstapje weer bij ons terug, kunt U steeds een gezellige, gastvrije sfeer verwachten. Al zijn we er niet geboren, zelf zijn we erg enthousiast over "onze" Ardennen, zijn historie, de verhalen en legenden; het natuurschoon, de zuivere lucht en de ontspannen sfeer. Wij nodigen U graag uit het bij ons te komen meebeleven!